Välkommen till Sveriges nya smarta tjänst för att publicera egna nyheter. Som användare av Yodo CMS för hemsidor och intranät eller presstjänsten SvenskPress.se publicerar ni era nyheter fritt här på Sveriges nya nyhetstjänst YodoNews

Mer än någonsin i nya showen på Hits For You

10/9 kl. 00:00

I slutet av augusti var det premiär för den nya dinnershowen Celebration i Gävle. Det är den femte showen i ordningen som sätts upp i de egna lokalerna på Nygatan 18 intill Stortorget. Den nya showen innehåller mer än någonsin i form av pop, rock, schlager, ballader, humor och allsångsvänliga nummer med mängder av nostalgi.

Vi kontaktar centralfiguren, producenten och artisten "Henke" Sundström för att höra hur känslan är efter premiären?
– Otroligt bra! Jag känner mig väldigt stolt och glad för hela produktionen i våra fantastiskt vackra lokaler. Nu är vi igång och det ska bli riktigt roligt att få möta alla tusentals gäster under säsongen. 

Hur upplever du responsen från publiken jämfört med tidigare år?
– Den har faktiskt varit den absolut bästa av alla år vi kört show. Nu är det maxat med både ljud, bild, visuals, komik och musik i absolut toppklass! 

Hur ser bokningläget ut inför hösten och julborden?
– Ungefär som tidigare år. Sommaren var ganska så lång vilket gör att många väntar med att boka men nu börjar det rulla på rejält. Så ett hett tips är att boka så snart som möjligt för att få platser det datum man önskar. 


Vilka dagar i veckan är det show?
– Vi kör främst fredagar och lördagar men även vissa torsdagar. Under julbordet kör vi tisdag till lördag samt dubbla shower på lördagarna. Vill man så går det även att abonnera en kväll med show andra dagar i veckan. 

Har du några tips väl värda att tänka på när man skall boka en helkväll hos er?
– Dra ihop kompisgänget eller kollegorna och bara boka. Det är enkelt och blir ett härligt minne fyllt av nostalgi och positiva vibbar! 

Vad kan man som gäst förvänta sig av ett besök på Hits For You?
– Humor, musik, god mat, underbar atmosfär och en riktigt medryckande show med blandade nummer för olika åldrar. Efter premiären kom en gäst fram till mig efter showen och sa att hennes sällskap hade haft den bästa kvällen tillsammans någonsin. Familjen var i fyra generationer. Att få höra och se detta gör mig så innerligt glad och stolt, att vi i Gävle har ett ställe där 18-åriga ungdomar kan ha en rolig kväll tillsammans med sina föräldrar och ytterligare ett par generationer. Den 80-åriga kvinnan hade tårar i ögonen, det fick jag med, helt underbart! 

Händer det något annat i lokalerna?
– Varje onsdag så kör Gasta Standup med Sverigeeliten av komiker på scenen. Nyligen hade vi Al Pitcher på besök och det var absolut fullbokat. Så en Onsdags-AW med skratt och god mat tycker jag alla ska testa på!

Tack och lycka till!

För mer information se https://hitsforyou.se/show 


Fotograf: Adam Lundberg-Eriksson
 

Denna artikel är publicerad på YodoNews via Yodo News.

Joe Formgren

Joe Formgren

Gestrike Media AB

Från Gävle, Gästrikland

Medlem sedan 2007-04-21

Joe Formgren är reklamman, marknadsförare och kommunikationsstrateg. Grundare av SvenskPress.se genom Gestrike Media AB och delägare i Precis Rek... Läs mer

Kommentarer

Ingen har ännu kommenterat denna artikel, du kan bli den första!

Publicera

Mer läsning

Google översättning

Senaste nytt

Hjälp

Stäng