Precis Reklam har byggt och lanserat ny hemsida till Axmar Brygga i det lättadministrerade publiceringssystemet Yodo CMS.

Axmar Brygga Havskrog är en fiskrestaurang med konferens- och festlokaler som ligger på gränsen mellan Gästrikland och Hälsingland, i kulturhistoriskt intressanta Axmar bruk som grundades för snart 350 år sedan, närmare bestämt år 1671.

Vi på webbyrån Precis Reklam i Gävle fick det stora nöjet att bygga om hemsidan åt Axmar Brygga för en mer modern och lättadministrerad hemsida. Pekad och klar lagom tills när bokningarna för julborden började rulla in. Passa på att boka in ett julbord du med i Axmarbryggas anrika lokaler.

Axmarbrygga.se ligger nu på det lättadministrerade publiceringssystemet Yodo CMS som är både sökmotoroptimerad och mobilanpassad. Kika in hemsidan och läs mer om dom via länken: http://axmarbrygga.se/

Gör som Axmarbrygga du med - skaffa en hemsida i publiceringssystemet Yodo Med hjälp av oss på Precis Reklam får ni en funktionell, sökmotoroptimerad, lättadministrerad och snygg hemsida som följer er grafiska profil. I Yodo CMS kan du förutom hemsida skapa en hel kommunikationsplattform genom att lägga till moduler som t.ex. Webbshop, Nyhetsbrev, Intranät och Display.

Kontakta oss på Precis Reklam för mer information om hur vi snabbt och enkelt kan skapa en ny hemsida med fantastiska möjligheter för just er verksamhet.
http://www.precisreklam.se Telefon: 026-511 000

Precis Reklam - en del av Svensk Webbservice. https://svenskwebbservice.se/